Om oss

Om Vita Vilan

Det förträffliga boendet när du besöker Borås

På Vita Vilan ska du kunna njuta av närheten till både golf och natur samtidigt som det är nära till Borås centrum.
Upplev den charmiga atmosfären på vårt nyrenoverade vandrarhem.

Vita Vilan inryms i ett totalrenoverat boningshus från 1902 och är beläget mitt på Borås golfklubbs anläggning, endast en putt från första tee. På Vita Vilan finns fem dubbelrum, ett singelrum samt ett trebäddsrum . Samtliga rum är individuellt inredda i en hemtrevlig stil. Vill man inte laga mat i självhushållningsköket så ligger golfrestaurangen endast 100 meter bort och i deras regi kan ni spisa frukost, lunch och middag.

Huset innehåller tre gemensamma dusch- och badrum. På nedervåningen finns även ett kombinerat samlingsrum och matsal.

Lakan i ekologisk bomull, frotté samt slutstädning ingår alltid i priset. (Är det allt för grisigt när ni checkar ut tillkommer dock en avgift)

Vi har öppet året runt för både små och stora sällskap.

Angående personuppgifter:
Vid bokning hos oss sparas namn och kontaktuppgifter i vårt bokningssystem (Sirvoy). Syftet är att kunna tillhandahålla den tjänst du köper av oss, vi rensar systemet på årets bokningar 1 gång/år (december). Önskar du tas bort direkt efter din vistelse, hör av dig till oss så löser vi det. Sker betalningen via faktura sparas dina uppgifter även i vårt faktureringsprogram (Visma e-ekonomi), uppgifterna där tas bort så snart bokföringslagen tillåter oss att göra det. Vi använder inte dina uppgifter till något annat än ovan beskrivna ändamål. Vid mailkorrespondens med oss så avstå från att skicka några känsliga uppgifter. Ansvarig för personuppgifter är styrelseordföranden i Vita Vilan Logi AB.

Njut av lugnet och närheten till både golf och härlig natur.
Känn dig som hemma i vårt mysiga vandrarhem.

Borås Golfklubb

Bredvid Vita Vilan ligger Borås Golfklubb som är en av Västsveriges bästa banor, upplev två 18-hålsbanor samt en 9-hålsbana. Dessutom finns en av Sveriges modernaste inomhusanläggningar på området.

Här kan du njuta av en golfrunda, en konferens i härlig miljö eller en lunch på restaurangen.

Läs mer om Borås Golfklubb..

 

Kontakta oss på:

Östra Vik, 504 95
Borås, Sverige
Telefon: 0760-516868

Senaste nyheterna